Oy Testmill Ltd

   Puh. (06) 424 7500

   testmill(at)testmill.fi

 

    Käynti- ja postiosoite:

   Tuottajantie 29 E1

   60100 SEINÄJOKI

 

Yksittäishyväksyntä

Yleistä

Yksittäishyväksyntäpalvelua tarjoamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ympäri Suomea. Kumppaneiltamme saa myös tarkempaa tietoa yksittäishyväksyntään liittyen. Katso lähin paikkakunta Toimipisteet -välilehdeltä.

 

Yksittäishyväksyntä on tarkoitettu uusille M-, N- ja O-luokkien ajoneuvoille, joita ei ole sellaisenaan valmiina tai valmistuneena tyyppihyväksytty puitedirektiivin 2007/46/EY mukaisesti. ETA-alueen ulkopuolelta maahantuotavista ajoneuvoista uutena pidetään myös sellaista ajoneuvoa, jonka käyttöönotosta on kulunut enintään 6 kuukautta. Yksittäishyväksyntä tulee suorittaa myös, jos ajoneuvoa muutetaan tyyppihyväksynnän jälkeen, mutta ennen ensirekisteröintiä.

 

Voimassaolo

Yksittäishyväksynnän voimassaoloaika on enintään 3 kuukautta. Voimassaoloaika voi olla lyhyempikin, jos ajoneuvon vaatimustenmukaisuus menee vanhaksi 3 kuukauden sisällä. Voimassaoloaikaa voidaan tietyin edellytyksin jatkaa uudella yksittäishyväksynnällä.

 

Maksut

Yksittäishyväksynnästä peritään Liikenteen turvallisuusviraston maksullisista suoritteista annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen liitteessä 1 säädetty maksu. Ajoneuvolain 50 e § mukaiset lisätarkastukset veloitetaan tapauskohtaisesti erikseen.

Ajankohtaista