info@testmill.fi

06 424 7500

Tuottajantie 29 E 1 SEINÄJOKI

EXTRANET

Testmill Sertifiointi aloittaa toiminnan

FINAS akkreditointipalvelu on myöntänyt Testmill Sertifioinnille akkreditoinnin järjestelmäsertifiointiin. Akkreditointi kattaa johtamisjärjestelmien sertifioinnin ISO 9001:2015 mukaan, ympäristöjärjestelmien sertifioinnin ISO 14001:2015 mukaan sekä ajoneuvojen tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvonnan puitedirektiivin 2007/46/EC mukaisesti.

Sertifiointitoiminnan kehitystyö sai alkunsa tarpeesta saada kotimainen tutkimuslaitos ajoneuvojen tuotannon vaatimustenmukaisuuden valvontaan, jolloin Suomessa toimiville ajoneuvovalmistajille pystytään tarjoamaan kaikki hyväksyntään liittyvät palvelut yhdeltä luukulta.

Valttina vankka toimialatuntemus, kotimaisuus ja joustavuus

Testmill Sertifioinnin toimialapätevyyteen kuuluvat ajoneuvojen ja niiden osien valmistus, myynti, huolto ja korjaus, metalliteollisuus sekä muiden koneiden ja laitteiden valmistus. Toimialapätevyyteen kuuluvat myös insinööripalvelujen sekä erilaisten testauspalvelujen sertifiointi, josta esimerkkinä ajoneuvojen katsastustoiminta.

Testmill Sertifioinnin henkilöstöllä on pitkä ja monipuolinen kokemus pätevyysalueeseen kuuluvilta toimialoilta. Toimintakulttuuriin kuuluu asiakaslähtöinen palvelu joustavasti ja ketterästi. Tavoitteena on, että asiakas saa Testmill Sertifioinnin toimialaosaamisen myötä parhaan mahdollisen lisäarvon järjestelmäsertifioinnilleen.

 

Oy Testmill Ltd

Oy Testmill Ltd on kotimainen testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tuottava asiantuntijayritys. Toimintaamme ohjaavat puolueettomuus, riippumattomuus ja luottamuksellisuus.

Yhteystiedot

Tuottajantie 29 E 1

60100 SEINÄJOKI

06 424 7500

www.testmill.fi

LinkedIn